چای سبز جذب کلسترول را مهار می کند و موجب کاهش وزن می شود. چای سبز همچنین آرام بخش است و خستگی عضلانی و روانی را بر طرف می کند.
به طور کلی چای سبز برای رفع تب و هیجان ، افزایش فعالیت کلیه ها ، سهولت هضم ، درمان اسهال بدون شیر و شکر و به همراه شیر و شکر به صورت ملین استفاده می شود.
چای سبز همچنین از رشد تومورها در سرطان های مری ، معده و روده جلوگیری می کند و عصاره آن موثرتر از ترکیبات فلوراید در جلوگیری از پوسیدگی دندان است.
افزودن چای سبز در رژیم غذایی بیماران دیابتی احساس خوب بودن و شادابی را ایجاد می کند و به عنوان یک رها ساز از درد ، حس کوفتگی و سوزش در این بیماران شناخته شده است.
بنابراین گزارش ، تا کنون عوارض جانبی برای مصرف چای سبز گزارش نشده است.
بر گرفته از سایت کشاورز جوان
|